Mergi la conținut

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Științe Biologice

Proiecte

Un pilon fundamental al activității noastre îl reprezintă proiectele de cercetare, ce reunește eforturile din surse variate, atât din sfera națională, cât și din contextul internațional. Colaborarea cu parteneri și finanțatori din diverse țări, inclusiv din cadrul Uniunii Europene, reprezintă o parte esențială a activităților noastre, contribuind la schimbul de idei și la dezvoltarea de noi abordări în domeniul cercetării biologice.

Portofoliul nostru de proiecte este diversificat și cuprinde o gamă largă de tipuri de proiecte, care acoperă multiple arii de interes. Proiectele internaționale reprezintă o componentă importantă a activității noastre, în cadrul cărora colaborăm strâns cu parteneri din diferite țări pentru a aborda problemele complexe și pentru a dezvolta expertiza noastră în acest domeniu. Un exemplu important de proiect pe care il implementam este DANUBIUS, un proiect fanion de importanta majora in contextul schimbarilor climatice.

Pe plan național, suntem activi în implementarea proiectelor de tipuri variate, inclusiv proiecte naționale, nucleu, operaționale și proiecte din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Aceste proiecte reprezintă motoare ale inovației și ne permit să contribuim la dezvoltarea durabilă a societății și la soluționarea problemelor actuale.

Proiecte

Name Date