Mergi la conținut

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Științe Biologice

Contract de servicii catering

Puncte de contact: Manuela-Elisabeta SIDOROFF (manuela.sidoroff@incdsb.ro)

Telefon: 0212207780; Fax: 0212207695

e-mail: office@incdsb.ro

Denumire contract: Contract de servicii catering

Tip anunț: achiziție directă prin procedură internă pentru servicii din Anexa 2 la Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice

Tip contract: servicii de catering

Durata contractului: 7 zile

Cod CPV: 5552000-1 Servicii de catering

Valoarea estimată: 5500 lei fără TVA

Data limită de depunere ofertă: 13.06.2024

Descriere contract: 

Contract de servicii catering pentru evenimentul cu titlul: Biotehnologiile/ Provocări și contribuții în domenile sănatate, schimbări climatice, securitate alimentară ce se va desfășura în data de 20.06.2024, la Universitatea Națională de Știință și Tehnologice POLITEHNICA București, , Cladire Rectorat, et 2  sala Senatului , în intervalul orar:  9-17

Serviciile de catering solicitate constau în:

  • Coffee break pentru un număr de 40 de participanți
    • Pentru pauza de cafea se solicită: cafea (lapte condensat, zahăr brun și îndulcitor), ceai, apă plată îmbuteliată în sticle de 500 ml, apă minerală îmbuteliată în sticle de 500 ml, produse de patiserie în limita a 150 g/persoană
  • Masă de prânzpentru un număr de 40 de participanți
    • Pentru masa de prânz se solicită: mini aperitive în limita a 200 g/persoană, preparate calde în limita a 150 g/persoană, desert în limita a 80 g/persoană
  • Asigurarea transportului la locație
  • Asigurarea veselei necesară pentru eveniment (farfurii de ceramica, tacâmuri inox, platouri inox/ceramic/sticlă, tăvi aderente pentru debarasat, coșuri răchită pentru chifle, coș de gunoi
  • Aranjarea bufetului
  • Asigurarea meselor de buffet și a meselor înalte pentru servire
  • Fețe de masa pentru bufetul suedez
  • Aranjamente florale în funcție de spațiul destinate bufetului
  • Asigurarea servirii de cel puțin un ospătar pe întreaga durată a evenimentului
  • Debarasarea spațiului în care se desfășoară pauzele de cafea și prânz