MAPS

Datorită situației generate de pandemia de coronavirus și de restrictiile associate vă informăm că Editia a XIII-a a Simpozionului MAPPPS a fost anulată. Mulțumim pentru înțelegere.

Bun venit

Centrul de Cercetări Biologice "Stejarul" Piatra Neamț, sucursală a a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Ştiinţe Biologice Bucureşti continuă tradiția cercetărilor pentru care a fost înființat în 1956. Studiul plantelor medicinale și aromatice sub multiple aspecte a fost și este preocuparea de bază a centrului care vă invită să participați la evenimentul organizat în ăerioada 12-15 mai 2020 la Piatra Neamţ: a XIII-a ediţie a Simpozionului Naţional cu participare Internaţională „PLANTE MEDICINALE – PREZENT ŞI PERSPECTIVE - MAPPPS 2020.

Organizat sub egida Societății Europene de Fitochimie (Phytochemical Society of Europe) simpozionul este axat pe mai multe secțiuni și tematici, cuprinzând cele mai noi informații din domenii precum: fitochimie, fitoterapie, medicină tradiţională, biodiversitate, protecția și conservarea plantelor medicinale și aromatice, controlul calității suplimentelor alimentare, alimente funcționale şi suplimente alimentare etc.

Limba oficială a simpozionului

Lucrările simpozionului (prezentări orale şi postere) vor fi prezentate EXCLUSIV în limba engleză; lucrările se vor redacta şi publica în limba engleză.

Piatra Neamț

Organizatori

Sponsori

Organizatori

Sponsori